A Kastamonu bútorlap gyár Török érdekeltségi körbe tartozó bútorlap gyárak tagja. A csoport 9 gyárat tartalmaz, és folyamatosan terjeszkedik.

A Kastamonu bútorlapgyár Romániában található, így ez kedvező a Magyar bútoripar számára a hely közelsége miatt.

Mit tudunk jelenleg a Kastamonu bútorlapokról?

Kiváló a minőségük, ezt a feldolgozó lapszabászatok, bútorgyártók egyöntetűen állítják. Jó és tömör a bútorlap szerkezete, és a laminálás is jó vastag rajra. Ez nekünk akik a faiparban dolgozunk jelentős hír, mivel a megmunkálás minőségét jelentősen befolyásolja a bútorlap gyártási minősége.

A Kastamonu bútorlapgyár  a legmodernebb technológiával termel, így ez természetesen a minőségben is meglátszik.Valljuk be, hogy a Magyar piacon az akciós bútorlapok árai eléggé le vannak csontozva, így azokat már nem nagyon lehet a minőség rovása nélkül csökkenteni. Jelenleg a piaci szereplők akciós bútorlapjainak a minősége sajnos elég gyatra, még a gyémánt elővágós megmunkálás ellenére is.

A Kastamonu akciós bútorlapok minősége azonban megegyezik a többi, emelt árkategóriájú bútorlapjainak a minőségével (saját tapasztalat):

  • tömör lapszerkezet, nincs kispórolva az anyag belőle
  • vastag laminálási réteg

Mit eredményez ez?

Természetesen jobb minőséget, ami egyáltalán nem mindegy a végén elkészült bútorok minőségét tekintve!

Milyen színekkel dolgozik a kastamonu bútorlap gyár?

Az akciós bútorlapok között megtalálhatjuk a 344-es cseresznyével, a 381-es bükkel, a 1792-es calvadossal teljesen megegyező alapszíneket is, és még jó párat.

A Kastamonu bútorlapok színskálájában sokkal izgalmasabb, hogy az emelt kategóriájú Kronospan és Egger színekre is vannak alternatíváik!

Úgy gondoljuk, hogy ennek a végén az asztalosok és a végfelhasználók lesznek a nyertesei, mert a piaci szereplők a fokozottabb versenyhelyzetben nem emelgethetik áraikat kedvük szerint, és ez jótékony hatással lesz a bútorlapok vételi áraira is.

A VE-FA Bútor Design kínálatában széles palettán megtalálhatók a Kasmatonu termékei Nézze meg Kasmatonu szín kínálatunkat.